S. Ö. ÖZKOÇ And N. SEYHUN, "Farklı konsantrasyonlarda keten tohumu ilavesinin depolama süresince glutensiz ekmeklerin termal ve tekstürel özelliklerine etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
ÖZKOÇ, S. Ö. And SEYHUN, N. 2016. Farklı konsantrasyonlarda keten tohumu ilavesinin depolama süresince glutensiz ekmeklerin termal ve tekstürel özelliklerine etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey).
ÖZKOÇ, S. Ö., & SEYHUN, N., (2016). Farklı konsantrasyonlarda keten tohumu ilavesinin depolama süresince glutensiz ekmeklerin termal ve tekstürel özelliklerine etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey
ÖZKOÇ, SEMİN, And NADİDE SEYHUN. "Farklı konsantrasyonlarda keten tohumu ilavesinin depolama süresince glutensiz ekmeklerin termal ve tekstürel özelliklerine etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
ÖZKOÇ, SEMİN Ö. And SEYHUN, NADİDE. "Farklı konsantrasyonlarda keten tohumu ilavesinin depolama süresince glutensiz ekmeklerin termal ve tekstürel özelliklerine etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
ÖZKOÇ, S. Ö. And SEYHUN, N. (2016) . "Farklı konsantrasyonlarda keten tohumu ilavesinin depolama süresince glutensiz ekmeklerin termal ve tekstürel özelliklerine etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMİN ÖZGE KESKİN And author={NADİDE SEYHUN}, title={Farklı konsantrasyonlarda keten tohumu ilavesinin depolama süresince glutensiz ekmeklerin termal ve tekstürel özelliklerine etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}}