L. Acar And S. Ö. Keskin, "Kızılötesi, mikrodalga, ultrases teknolojileri ve kombinasyonları kullanılarak modifiye edilmiş doğal biyopolimerlerin çeşitli özellikleri üzerine bir derleme," Gıda , vol.46, no.4, pp.785-802, 2021
Acar, L. And Keskin, S. Ö. 2021. Kızılötesi, mikrodalga, ultrases teknolojileri ve kombinasyonları kullanılarak modifiye edilmiş doğal biyopolimerlerin çeşitli özellikleri üzerine bir derleme. Gıda , vol.46, no.4 , 785-802.
Acar, L., & Keskin, S. Ö., (2021). Kızılötesi, mikrodalga, ultrases teknolojileri ve kombinasyonları kullanılarak modifiye edilmiş doğal biyopolimerlerin çeşitli özellikleri üzerine bir derleme. Gıda , vol.46, no.4, 785-802.
Acar, Lale, And SEMİN ÖZGE KESKİN. "Kızılötesi, mikrodalga, ultrases teknolojileri ve kombinasyonları kullanılarak modifiye edilmiş doğal biyopolimerlerin çeşitli özellikleri üzerine bir derleme," Gıda , vol.46, no.4, 785-802, 2021
Acar, Lale And Keskin, SEMİN Ö. . "Kızılötesi, mikrodalga, ultrases teknolojileri ve kombinasyonları kullanılarak modifiye edilmiş doğal biyopolimerlerin çeşitli özellikleri üzerine bir derleme." Gıda , vol.46, no.4, pp.785-802, 2021
Acar, L. And Keskin, S. Ö. (2021) . "Kızılötesi, mikrodalga, ultrases teknolojileri ve kombinasyonları kullanılarak modifiye edilmiş doğal biyopolimerlerin çeşitli özellikleri üzerine bir derleme." Gıda , vol.46, no.4, pp.785-802.
@article{article, author={Lale Acar And author={SEMİN ÖZGE KESKİN}, title={Kızılötesi, mikrodalga, ultrases teknolojileri ve kombinasyonları kullanılarak modifiye edilmiş doğal biyopolimerlerin çeşitli özellikleri üzerine bir derleme}, journal={Gıda}, year=2021, pages={785-802} }