Y. E. Kaya Et Al. , "Taze kesilmiş meyve ve sebzelerde enzimatik esmerleşmeyi önlemede doğal ürünlerin kullanımı," 2. International Anatolian Scientific Research Congress , Şanlıurfa, Turkey, pp.307-316, 2022
Kaya, Y. E. Et Al. 2022. Taze kesilmiş meyve ve sebzelerde enzimatik esmerleşmeyi önlemede doğal ürünlerin kullanımı. 2. International Anatolian Scientific Research Congress , (Şanlıurfa, Turkey), 307-316.
Kaya, Y. E., Kasım, M. U., & Kasım, R., (2022). Taze kesilmiş meyve ve sebzelerde enzimatik esmerleşmeyi önlemede doğal ürünlerin kullanımı . 2. International Anatolian Scientific Research Congress (pp.307-316). Şanlıurfa, Turkey
Kaya, Yusuf, MEHMET UFUK KASIM, And Rezzan Kasım. "Taze kesilmiş meyve ve sebzelerde enzimatik esmerleşmeyi önlemede doğal ürünlerin kullanımı," 2. International Anatolian Scientific Research Congress, Şanlıurfa, Turkey, 2022
Kaya, Yusuf E. Et Al. "Taze kesilmiş meyve ve sebzelerde enzimatik esmerleşmeyi önlemede doğal ürünlerin kullanımı." 2. International Anatolian Scientific Research Congress , Şanlıurfa, Turkey, pp.307-316, 2022
Kaya, Y. E. Kasım, M. U. And Kasım, R. (2022) . "Taze kesilmiş meyve ve sebzelerde enzimatik esmerleşmeyi önlemede doğal ürünlerin kullanımı." 2. International Anatolian Scientific Research Congress , Şanlıurfa, Turkey, pp.307-316.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yusuf Erhan Kaya Et Al. }, title={Taze kesilmiş meyve ve sebzelerde enzimatik esmerleşmeyi önlemede doğal ürünlerin kullanımı}, congress name={2. International Anatolian Scientific Research Congress}, city={Şanlıurfa}, country={Turkey}, year={2022}, pages={307-316} }