A. Akçiçek And S. Karasu, "Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu," YABİTED III.Yağ Kongresi , İzmir, Turkey, 2017
Akçiçek, A. And Karasu, S. 2017. Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu. YABİTED III.Yağ Kongresi , (İzmir, Turkey).
Akçiçek, A., & Karasu, S., (2017). Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu . YABİTED III.Yağ Kongresi, İzmir, Turkey
Akçiçek, ALİCAN, And Salih Karasu. "Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu," YABİTED III.Yağ Kongresi, İzmir, Turkey, 2017
Akçiçek, ALİCAN And Karasu, Salih. "Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu." YABİTED III.Yağ Kongresi , İzmir, Turkey, 2017
Akçiçek, A. And Karasu, S. (2017) . "Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu." YABİTED III.Yağ Kongresi , İzmir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALİCAN AKÇİÇEK And author={Salih Karasu}, title={Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu}, congress name={YABİTED III.Yağ Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2017}}