M. TOPUZ Et Al. , "Börülcenin Kurumasına Farklı Ön İşlem Uygulamanın Etkisi," II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Van, Turkey, pp.402, 2009
TOPUZ, M. Et Al. 2009. Börülcenin Kurumasına Farklı Ön İşlem Uygulamanın Etkisi. II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , (Van, Turkey), 402.
TOPUZ, M., TÜRK TOĞRUL, İ., & ÇAĞLAR, A., (2009). Börülcenin Kurumasına Farklı Ön İşlem Uygulamanın Etkisi . II. Geleneksel gıdalar sempozyumu (pp.402). Van, Turkey
TOPUZ, MÜJDE, İNCİ TÜRK TOĞRUL, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "Börülcenin Kurumasına Farklı Ön İşlem Uygulamanın Etkisi," II. Geleneksel gıdalar sempozyumu, Van, Turkey, 2009
TOPUZ, MÜJDE Et Al. "Börülcenin Kurumasına Farklı Ön İşlem Uygulamanın Etkisi." II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Van, Turkey, pp.402, 2009
TOPUZ, M. TÜRK TOĞRUL, İ. And ÇAĞLAR, A. (2009) . "Börülcenin Kurumasına Farklı Ön İşlem Uygulamanın Etkisi." II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Van, Turkey, p.402.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MÜJDE TOPUZ Et Al. }, title={Börülcenin Kurumasına Farklı Ön İşlem Uygulamanın Etkisi}, congress name={II. Geleneksel gıdalar sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={402} }