N. P. ÖZER Et Al. , "Kızılötesi Pişirmenin Atlantik Somon Balığı Salmo salar Filetolarının Tekstür ve Renk Özelliklerine Etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri , Turkey, 2012
ÖZER, N. P. Et Al. 2012. Kızılötesi Pişirmenin Atlantik Somon Balığı Salmo salar Filetolarının Tekstür ve Renk Özelliklerine Etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri , (Turkey).
ÖZER, N. P., ÖZKOÇ, S. Ö., SEYHUN, N., ÇELİK, M., & DEDE, N., (2012). Kızılötesi Pişirmenin Atlantik Somon Balığı Salmo salar Filetolarının Tekstür ve Renk Özelliklerine Etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri, Turkey
ÖZER, NİL Et Al. "Kızılötesi Pişirmenin Atlantik Somon Balığı Salmo salar Filetolarının Tekstür ve Renk Özelliklerine Etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri, Turkey, 2012
ÖZER, NİL P. Et Al. "Kızılötesi Pişirmenin Atlantik Somon Balığı Salmo salar Filetolarının Tekstür ve Renk Özelliklerine Etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri , Turkey, 2012
ÖZER, N. P. Et Al. (2012) . "Kızılötesi Pişirmenin Atlantik Somon Balığı Salmo salar Filetolarının Tekstür ve Renk Özelliklerine Etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NİL PEMBE ÖZER Et Al. }, title={Kızılötesi Pişirmenin Atlantik Somon Balığı Salmo salar Filetolarının Tekstür ve Renk Özelliklerine Etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}