G. AKARCA Et Al. , "Bazı Çiğ Olarak Tüketilen Mor Sebzelerin Etanol Ekstraktlarının Gıda Kaynaklı Küfler Üzerindeki Antifungal Etkileri," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.2, pp.436-441, 2020
AKARCA, G. Et Al. 2020. Bazı Çiğ Olarak Tüketilen Mor Sebzelerin Etanol Ekstraktlarının Gıda Kaynaklı Küfler Üzerindeki Antifungal Etkileri. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.2 , 436-441.
AKARCA, G., TOMAR, O., BAŞPINAR, E., & YILDIRIM, G., (2020). Bazı Çiğ Olarak Tüketilen Mor Sebzelerin Etanol Ekstraktlarının Gıda Kaynaklı Küfler Üzerindeki Antifungal Etkileri. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.2, 436-441.
AKARCA, GÖKHAN Et Al. "Bazı Çiğ Olarak Tüketilen Mor Sebzelerin Etanol Ekstraktlarının Gıda Kaynaklı Küfler Üzerindeki Antifungal Etkileri," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.2, 436-441, 2020
AKARCA, GÖKHAN Et Al. "Bazı Çiğ Olarak Tüketilen Mor Sebzelerin Etanol Ekstraktlarının Gıda Kaynaklı Küfler Üzerindeki Antifungal Etkileri." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.2, pp.436-441, 2020
AKARCA, G. Et Al. (2020) . "Bazı Çiğ Olarak Tüketilen Mor Sebzelerin Etanol Ekstraktlarının Gıda Kaynaklı Küfler Üzerindeki Antifungal Etkileri." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.2, pp.436-441.
@article{article, author={GÖKHAN AKARCA Et Al. }, title={Bazı Çiğ Olarak Tüketilen Mor Sebzelerin Etanol Ekstraktlarının Gıda Kaynaklı Küfler Üzerindeki Antifungal Etkileri}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2020, pages={436-441} }