G. AKARCA And O. TOMAR, "Afyonkarahisar İli Semt Pazarlarında Satılan Süzme (Kese) Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Akademik Gıda , vol.17, no.2, pp.212-216, 2019
AKARCA, G. And TOMAR, O. 2019. Afyonkarahisar İli Semt Pazarlarında Satılan Süzme (Kese) Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Akademik Gıda , vol.17, no.2 , 212-216.
AKARCA, G., & TOMAR, O., (2019). Afyonkarahisar İli Semt Pazarlarında Satılan Süzme (Kese) Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Akademik Gıda , vol.17, no.2, 212-216.
AKARCA, GÖKHAN, And OKTAY TOMAR. "Afyonkarahisar İli Semt Pazarlarında Satılan Süzme (Kese) Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Akademik Gıda , vol.17, no.2, 212-216, 2019
AKARCA, GÖKHAN And TOMAR, OKTAY. "Afyonkarahisar İli Semt Pazarlarında Satılan Süzme (Kese) Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Akademik Gıda , vol.17, no.2, pp.212-216, 2019
AKARCA, G. And TOMAR, O. (2019) . "Afyonkarahisar İli Semt Pazarlarında Satılan Süzme (Kese) Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Akademik Gıda , vol.17, no.2, pp.212-216.
@article{article, author={GÖKHAN AKARCA And author={OKTAY TOMAR}, title={Afyonkarahisar İli Semt Pazarlarında Satılan Süzme (Kese) Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, journal={Akademik Gıda}, year=2019, pages={212-216} }