E. UYGUN Et Al. , "Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Üniversitelerin Ders Programlarının Kırsal Turizm Açısından İncelenmesi," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, pp.498-516, 2019
UYGUN, E. Et Al. 2019. Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Üniversitelerin Ders Programlarının Kırsal Turizm Açısından İncelenmesi. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4 , 498-516.
UYGUN, E., LEVENT, S., & ÖZKUL, E., (2019). Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Üniversitelerin Ders Programlarının Kırsal Turizm Açısından İncelenmesi. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, 498-516.
UYGUN, EMRE, SELEN LEVENT, And EMRAH ÖZKUL. "Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Üniversitelerin Ders Programlarının Kırsal Turizm Açısından İncelenmesi," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, 498-516, 2019
UYGUN, EMRE Et Al. "Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Üniversitelerin Ders Programlarının Kırsal Turizm Açısından İncelenmesi." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, pp.498-516, 2019
UYGUN, E. LEVENT, S. And ÖZKUL, E. (2019) . "Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Üniversitelerin Ders Programlarının Kırsal Turizm Açısından İncelenmesi." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, pp.498-516.
@article{article, author={EMRE UYGUN Et Al. }, title={Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Üniversitelerin Ders Programlarının Kırsal Turizm Açısından İncelenmesi}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research}, year=2019, pages={498-516} }