M. BOYRAZ Et Al. , "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Workshop Etkinlikleri Algısının Değerlendirilmesi: Afyon Kocatepe Üniversitesi Örneği (Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Students Perceptions of Workshops: A Case of Afyon Kocatepe University)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.132-149, 2018
BOYRAZ, M. Et Al. 2018. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Workshop Etkinlikleri Algısının Değerlendirilmesi: Afyon Kocatepe Üniversitesi Örneği (Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Students Perceptions of Workshops: A Case of Afyon Kocatepe University). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4 , 132-149.
BOYRAZ, M., ÇETİN, A., MUTLU, H., & SOYBALI, H. H., (2018). Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Workshop Etkinlikleri Algısının Değerlendirilmesi: Afyon Kocatepe Üniversitesi Örneği (Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Students Perceptions of Workshops: A Case of Afyon Kocatepe University). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, 132-149.
BOYRAZ, MEHMET Et Al. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Workshop Etkinlikleri Algısının Değerlendirilmesi: Afyon Kocatepe Üniversitesi Örneği (Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Students Perceptions of Workshops: A Case of Afyon Kocatepe University)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, 132-149, 2018
BOYRAZ, MEHMET Et Al. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Workshop Etkinlikleri Algısının Değerlendirilmesi: Afyon Kocatepe Üniversitesi Örneği (Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Students Perceptions of Workshops: A Case of Afyon Kocatepe University)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.132-149, 2018
BOYRAZ, M. Et Al. (2018) . "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Workshop Etkinlikleri Algısının Değerlendirilmesi: Afyon Kocatepe Üniversitesi Örneği (Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Students Perceptions of Workshops: A Case of Afyon Kocatepe University)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.132-149.
@article{article, author={MEHMET BOYRAZ Et Al. }, title={Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Workshop Etkinlikleri Algısının Değerlendirilmesi: Afyon Kocatepe Üniversitesi Örneği (Evaluation of Gastronomy and Culinary Arts Students Perceptions of Workshops: A Case of Afyon Kocatepe University)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={132-149} }