H. C. ÇETİN Et Al. , "Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması," 3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , Turkey, 2023
ÇETİN, H. C. Et Al. 2023. Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması. 3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (Turkey).
ÇETİN, H. C., UCA, S., ÖZKUL, E., & AKÇİÇEK, A., (2023). Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması . 3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Turkey
ÇETİN, HİKMET Et Al. "Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması," 3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Turkey, 2023
ÇETİN, HİKMET C. Et Al. "Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması." 3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , Turkey, 2023
ÇETİN, H. C. Et Al. (2023) . "Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması." 3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HİKMET CAN ÇETİN Et Al. }, title={Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması}, congress name={3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2023}}