M. SANDIKCI Et Al. , "Gastronomik Bir Unsur Olarak Kokteyl İçeceklere Yönelik Tüketici Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma," The Journal of Social Sciences , vol.53, pp.374-393, 2021
SANDIKCI, M. Et Al. 2021. Gastronomik Bir Unsur Olarak Kokteyl İçeceklere Yönelik Tüketici Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma. The Journal of Social Sciences , vol.53 , 374-393.
SANDIKCI, M., DİKMEN, H., & BOYRAZ, M., (2021). Gastronomik Bir Unsur Olarak Kokteyl İçeceklere Yönelik Tüketici Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma. The Journal of Social Sciences , vol.53, 374-393.
SANDIKCI, MUSTAFA, HATİCE DİKMEN, And MEHMET BOYRAZ. "Gastronomik Bir Unsur Olarak Kokteyl İçeceklere Yönelik Tüketici Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma," The Journal of Social Sciences , vol.53, 374-393, 2021
SANDIKCI, MUSTAFA Et Al. "Gastronomik Bir Unsur Olarak Kokteyl İçeceklere Yönelik Tüketici Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma." The Journal of Social Sciences , vol.53, pp.374-393, 2021
SANDIKCI, M. DİKMEN, H. And BOYRAZ, M. (2021) . "Gastronomik Bir Unsur Olarak Kokteyl İçeceklere Yönelik Tüketici Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma." The Journal of Social Sciences , vol.53, pp.374-393.
@article{article, author={MUSTAFA SANDIKCI Et Al. }, title={Gastronomik Bir Unsur Olarak Kokteyl İçeceklere Yönelik Tüketici Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma}, journal={The Journal of Social Sciences}, year=2021, pages={374-393} }