G. AKARCA And O. TOMAR, "Siyah ve Yeşil Çay İle Üretilen Kombucha Çaylarının Antimikrobiyal ve Antioksidatif Özellikleri," European Journal of Science and Technology , vol.14, pp.96-101, 2018
AKARCA, G. And TOMAR, O. 2018. Siyah ve Yeşil Çay İle Üretilen Kombucha Çaylarının Antimikrobiyal ve Antioksidatif Özellikleri. European Journal of Science and Technology , vol.14 , 96-101.
AKARCA, G., & TOMAR, O., (2018). Siyah ve Yeşil Çay İle Üretilen Kombucha Çaylarının Antimikrobiyal ve Antioksidatif Özellikleri. European Journal of Science and Technology , vol.14, 96-101.
AKARCA, GÖKHAN, And OKTAY TOMAR. "Siyah ve Yeşil Çay İle Üretilen Kombucha Çaylarının Antimikrobiyal ve Antioksidatif Özellikleri," European Journal of Science and Technology , vol.14, 96-101, 2018
AKARCA, GÖKHAN And TOMAR, OKTAY. "Siyah ve Yeşil Çay İle Üretilen Kombucha Çaylarının Antimikrobiyal ve Antioksidatif Özellikleri." European Journal of Science and Technology , vol.14, pp.96-101, 2018
AKARCA, G. And TOMAR, O. (2018) . "Siyah ve Yeşil Çay İle Üretilen Kombucha Çaylarının Antimikrobiyal ve Antioksidatif Özellikleri." European Journal of Science and Technology , vol.14, pp.96-101.
@article{article, author={GÖKHAN AKARCA And author={OKTAY TOMAR}, title={Siyah ve Yeşil Çay İle Üretilen Kombucha Çaylarının Antimikrobiyal ve Antioksidatif Özellikleri}, journal={European Journal of Science and Technology}, year=2018, pages={96-101} }