C. KASNAK Et Al. , "Bireysel Hızlı Dondurma Tekniği ile Dondurulmuş Vişnelerde Depolama Süresince Duyusal Değişimler," II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Van, Turkey, pp.393, 2009
KASNAK, C. Et Al. 2009. Bireysel Hızlı Dondurma Tekniği ile Dondurulmuş Vişnelerde Depolama Süresince Duyusal Değişimler. II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , (Van, Turkey), 393.
KASNAK, C., TOĞRUL, H., & ÇAĞLAR, A., (2009). Bireysel Hızlı Dondurma Tekniği ile Dondurulmuş Vişnelerde Depolama Süresince Duyusal Değişimler . II. Geleneksel gıdalar sempozyumu (pp.393). Van, Turkey
KASNAK, CEMAL, HASAN TOĞRUL, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "Bireysel Hızlı Dondurma Tekniği ile Dondurulmuş Vişnelerde Depolama Süresince Duyusal Değişimler," II. Geleneksel gıdalar sempozyumu, Van, Turkey, 2009
KASNAK, CEMAL Et Al. "Bireysel Hızlı Dondurma Tekniği ile Dondurulmuş Vişnelerde Depolama Süresince Duyusal Değişimler." II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Van, Turkey, pp.393, 2009
KASNAK, C. TOĞRUL, H. And ÇAĞLAR, A. (2009) . "Bireysel Hızlı Dondurma Tekniği ile Dondurulmuş Vişnelerde Depolama Süresince Duyusal Değişimler." II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Van, Turkey, p.393.
@conferencepaper{conferencepaper, author={CEMAL KASNAK Et Al. }, title={Bireysel Hızlı Dondurma Tekniği ile Dondurulmuş Vişnelerde Depolama Süresince Duyusal Değişimler}, congress name={II. Geleneksel gıdalar sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={393} }