A. NURHAN And A. ÇAĞLAR, "HTST Yüksek Isı Kısa Zaman Metodunda Sıcaklık Derecesi ve Depolama Zamanının Pastörize Süt Kalitesine Etkisi," Gıda Teknolojisi Derneği , vol.14, no.3, pp.155-157, 1988
NURHAN, A. And ÇAĞLAR, A. 1988. HTST Yüksek Isı Kısa Zaman Metodunda Sıcaklık Derecesi ve Depolama Zamanının Pastörize Süt Kalitesine Etkisi. Gıda Teknolojisi Derneği , vol.14, no.3 , 155-157.
NURHAN, A., & ÇAĞLAR, A., (1988). HTST Yüksek Isı Kısa Zaman Metodunda Sıcaklık Derecesi ve Depolama Zamanının Pastörize Süt Kalitesine Etkisi. Gıda Teknolojisi Derneği , vol.14, no.3, 155-157.
NURHAN, AKYÜZ, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "HTST Yüksek Isı Kısa Zaman Metodunda Sıcaklık Derecesi ve Depolama Zamanının Pastörize Süt Kalitesine Etkisi," Gıda Teknolojisi Derneği , vol.14, no.3, 155-157, 1988
NURHAN, AKYÜZ And ÇAĞLAR, ABDULLAH. "HTST Yüksek Isı Kısa Zaman Metodunda Sıcaklık Derecesi ve Depolama Zamanının Pastörize Süt Kalitesine Etkisi." Gıda Teknolojisi Derneği , vol.14, no.3, pp.155-157, 1988
NURHAN, A. And ÇAĞLAR, A. (1988) . "HTST Yüksek Isı Kısa Zaman Metodunda Sıcaklık Derecesi ve Depolama Zamanının Pastörize Süt Kalitesine Etkisi." Gıda Teknolojisi Derneği , vol.14, no.3, pp.155-157.
@article{article, author={AKYÜZ NURHAN And author={ABDULLAH ÇAĞLAR}, title={HTST Yüksek Isı Kısa Zaman Metodunda Sıcaklık Derecesi ve Depolama Zamanının Pastörize Süt Kalitesine Etkisi}, journal={Gıda Teknolojisi Derneği}, year=1988, pages={155-157} }