G. ÖZDEMİR And D. DÜLGER ALTINER, "Gıda Sanayinde Kullanılan Bazı Katkı Maddelerinin Moleküler Gastronomide Uygulama Alanları.," ), Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi (IMASCON 2018) , Kocaeli, Turkey, pp.1145-1150, 2018
ÖZDEMİR, G. And DÜLGER ALTINER, D. 2018. Gıda Sanayinde Kullanılan Bazı Katkı Maddelerinin Moleküler Gastronomide Uygulama Alanları.. ), Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi (IMASCON 2018) , (Kocaeli, Turkey), 1145-1150.
ÖZDEMİR, G., & DÜLGER ALTINER, D., (2018). Gıda Sanayinde Kullanılan Bazı Katkı Maddelerinin Moleküler Gastronomide Uygulama Alanları. . ), Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi (IMASCON 2018) (pp.1145-1150). Kocaeli, Turkey
ÖZDEMİR, GÖZDE, And DİLEK DÜLGER ALTINER. "Gıda Sanayinde Kullanılan Bazı Katkı Maddelerinin Moleküler Gastronomide Uygulama Alanları.," ), Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi (IMASCON 2018), Kocaeli, Turkey, 2018
ÖZDEMİR, GÖZDE And DÜLGER ALTINER, DİLEK D. . "Gıda Sanayinde Kullanılan Bazı Katkı Maddelerinin Moleküler Gastronomide Uygulama Alanları.." ), Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi (IMASCON 2018) , Kocaeli, Turkey, pp.1145-1150, 2018
ÖZDEMİR, G. And DÜLGER ALTINER, D. (2018) . "Gıda Sanayinde Kullanılan Bazı Katkı Maddelerinin Moleküler Gastronomide Uygulama Alanları.." ), Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi (IMASCON 2018) , Kocaeli, Turkey, pp.1145-1150.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖZDE ÖZDEMİR And author={DİLEK DÜLGER ALTINER}, title={Gıda Sanayinde Kullanılan Bazı Katkı Maddelerinin Moleküler Gastronomide Uygulama Alanları.}, congress name={), Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi (IMASCON 2018)}, city={Kocaeli}, country={Turkey}, year={2018}, pages={1145-1150} }