D. Kaya Et Al. , "TAVUK GÜBRESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE BİYOGAZ SEÇENEĞİ," 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Afyonkarahisar, Turkey, pp.445-451, 2013
Kaya, D. Et Al. 2013. TAVUK GÜBRESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE BİYOGAZ SEÇENEĞİ. 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , (Afyonkarahisar, Turkey), 445-451.
Kaya, D., Çoban, V., & Ekinci, K., (2013). TAVUK GÜBRESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE BİYOGAZ SEÇENEĞİ . 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi (pp.445-451). Afyonkarahisar, Turkey
Kaya, DURMUŞ, VOLKAN ÇOBAN, And Kamil Ekinci. "TAVUK GÜBRESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE BİYOGAZ SEÇENEĞİ," 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Afyonkarahisar, Turkey, 2013
Kaya, DURMUŞ Et Al. "TAVUK GÜBRESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE BİYOGAZ SEÇENEĞİ." 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Afyonkarahisar, Turkey, pp.445-451, 2013
Kaya, D. Çoban, V. And Ekinci, K. (2013) . "TAVUK GÜBRESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE BİYOGAZ SEÇENEĞİ." 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Afyonkarahisar, Turkey, pp.445-451.
@conferencepaper{conferencepaper, author={DURMUŞ KAYA Et Al. }, title={TAVUK GÜBRESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE BİYOGAZ SEÇENEĞİ}, congress name={2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi}, city={Afyonkarahisar}, country={Turkey}, year={2013}, pages={445-451} }