A. ÇAĞLAR Et Al. , "Isıl İşlemin Süt Proteinleri üzerine Etkisi," Süt Teknolojisi Dergisi , vol.1, no.3, pp.45-52, 1996
ÇAĞLAR, A. Et Al. 1996. Isıl İşlemin Süt Proteinleri üzerine Etkisi. Süt Teknolojisi Dergisi , vol.1, no.3 , 45-52.
ÇAĞLAR, A., TÜRKOĞLU, H., CEYLAN, Z. G., & DAYISOYLU, K. S., (1996). Isıl İşlemin Süt Proteinleri üzerine Etkisi. Süt Teknolojisi Dergisi , vol.1, no.3, 45-52.
ÇAĞLAR, ABDULLAH Et Al. "Isıl İşlemin Süt Proteinleri üzerine Etkisi," Süt Teknolojisi Dergisi , vol.1, no.3, 45-52, 1996
ÇAĞLAR, ABDULLAH Et Al. "Isıl İşlemin Süt Proteinleri üzerine Etkisi." Süt Teknolojisi Dergisi , vol.1, no.3, pp.45-52, 1996
ÇAĞLAR, A. Et Al. (1996) . "Isıl İşlemin Süt Proteinleri üzerine Etkisi." Süt Teknolojisi Dergisi , vol.1, no.3, pp.45-52.
@article{article, author={ABDULLAH ÇAĞLAR Et Al. }, title={Isıl İşlemin Süt Proteinleri üzerine Etkisi}, journal={Süt Teknolojisi Dergisi}, year=1996, pages={45-52} }