G. AKARCA And O. TOMAR, "Afyonkarahisar İli Çevresinde Yetişen ve Halk Tarafından Tüketilen Bazı Yabani Bitkilerin Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkileri," European Journal of Science and Technology , vol.15, pp.259-267, 2019
AKARCA, G. And TOMAR, O. 2019. Afyonkarahisar İli Çevresinde Yetişen ve Halk Tarafından Tüketilen Bazı Yabani Bitkilerin Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkileri. European Journal of Science and Technology , vol.15 , 259-267.
AKARCA, G., & TOMAR, O., (2019). Afyonkarahisar İli Çevresinde Yetişen ve Halk Tarafından Tüketilen Bazı Yabani Bitkilerin Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkileri. European Journal of Science and Technology , vol.15, 259-267.
AKARCA, GÖKHAN, And OKTAY TOMAR. "Afyonkarahisar İli Çevresinde Yetişen ve Halk Tarafından Tüketilen Bazı Yabani Bitkilerin Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkileri," European Journal of Science and Technology , vol.15, 259-267, 2019
AKARCA, GÖKHAN And TOMAR, OKTAY. "Afyonkarahisar İli Çevresinde Yetişen ve Halk Tarafından Tüketilen Bazı Yabani Bitkilerin Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkileri." European Journal of Science and Technology , vol.15, pp.259-267, 2019
AKARCA, G. And TOMAR, O. (2019) . "Afyonkarahisar İli Çevresinde Yetişen ve Halk Tarafından Tüketilen Bazı Yabani Bitkilerin Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkileri." European Journal of Science and Technology , vol.15, pp.259-267.
@article{article, author={GÖKHAN AKARCA And author={OKTAY TOMAR}, title={Afyonkarahisar İli Çevresinde Yetişen ve Halk Tarafından Tüketilen Bazı Yabani Bitkilerin Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkileri}, journal={European Journal of Science and Technology}, year=2019, pages={259-267} }