A. ÇAĞLAR, "Çiğ Sütten Üretilen ve Farklı Ambalajlama Materyallerinde Olgunlaştırılan Erzincan Tulum Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişmeler," tatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, no.3, pp.285-292, 2001
ÇAĞLAR, A. 2001. Çiğ Sütten Üretilen ve Farklı Ambalajlama Materyallerinde Olgunlaştırılan Erzincan Tulum Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişmeler. tatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, no.3 , 285-292.
ÇAĞLAR, A., (2001). Çiğ Sütten Üretilen ve Farklı Ambalajlama Materyallerinde Olgunlaştırılan Erzincan Tulum Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişmeler. tatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, no.3, 285-292.
ÇAĞLAR, ABDULLAH. "Çiğ Sütten Üretilen ve Farklı Ambalajlama Materyallerinde Olgunlaştırılan Erzincan Tulum Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişmeler," tatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, no.3, 285-292, 2001
ÇAĞLAR, ABDULLAH. "Çiğ Sütten Üretilen ve Farklı Ambalajlama Materyallerinde Olgunlaştırılan Erzincan Tulum Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişmeler." tatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, no.3, pp.285-292, 2001
ÇAĞLAR, A. (2001) . "Çiğ Sütten Üretilen ve Farklı Ambalajlama Materyallerinde Olgunlaştırılan Erzincan Tulum Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişmeler." tatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, no.3, pp.285-292.
@article{article, author={ABDULLAH ÇAĞLAR}, title={Çiğ Sütten Üretilen ve Farklı Ambalajlama Materyallerinde Olgunlaştırılan Erzincan Tulum Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişmeler}, journal={tatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi}, year=2001, pages={285-292} }