N. AKDEMİR And G. N. SELÇUK. Destinasyonun Turistik Çekim Gücü İçerisinde Bölge Mutfağının Önemi ve Erzurum Mutfağı Örneği. Saarbrücken: Lambert Academic Publishing2017, pp.117
AKDEMİR, N. And SELÇUK, G. N. 2017. Destinasyonun Turistik Çekim Gücü İçerisinde Bölge Mutfağının Önemi ve Erzurum Mutfağı Örneği . Lambert Academic Publishing, Saarbrücken.
AKDEMİR, N., & SELÇUK, G. N., (2017). Destinasyonun Turistik Çekim Gücü İçerisinde Bölge Mutfağının Önemi ve Erzurum Mutfağı Örneği . Saarbrücken: Lambert Academic Publishing.
AKDEMİR, NİHAN, And GÖKALP NURİ SELÇUK. Destinasyonun Turistik Çekim Gücü İçerisinde Bölge Mutfağının Önemi ve Erzurum Mutfağı Örneği . Saarbrücken: Lambert Academic Publishing, 2017
AKDEMİR, NİHAN And SELÇUK, GÖKALP N. . Destinasyonun Turistik Çekim Gücü İçerisinde Bölge Mutfağının Önemi ve Erzurum Mutfağı Örneği . Lambert Academic Publishing, 2017.
AKDEMİR, N. And SELÇUK, G. N. (2017) Destinasyonun Turistik Çekim Gücü İçerisinde Bölge Mutfağının Önemi ve Erzurum Mutfağı Örneği . 1st edn. Saarbrücken: Lambert Academic Publishing.
@book{book, author={NİHAN AKDEMİR And author={GÖKALP NURİ SELÇUK}, title={Destinasyonun Turistik Çekim Gücü İçerisinde Bölge Mutfağının Önemi ve Erzurum Mutfağı Örneği}, publisher={Lambert Academic Publishing}, year={2017} }