A. ÇAĞLAR Et Al. , "The effect of figs and orange albedo addition on the quality properties of “İncir Uyutması”, a traditional dairy dessert Geleneksel bir süt tatlısı olan incir uyutmasının kalite özellikleri üzerine, Incir ve portakal albedosu ilavesinin etkisi," Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.30, no.2, pp.407-418, 2020
ÇAĞLAR, A. Et Al. 2020. The effect of figs and orange albedo addition on the quality properties of “İncir Uyutması”, a traditional dairy dessert Geleneksel bir süt tatlısı olan incir uyutmasının kalite özellikleri üzerine, Incir ve portakal albedosu ilavesinin etkisi. Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.30, no.2 , 407-418.
ÇAĞLAR, A., Akarca, G., TOMAR, O., & Gök, V., (2020). The effect of figs and orange albedo addition on the quality properties of “İncir Uyutması”, a traditional dairy dessert Geleneksel bir süt tatlısı olan incir uyutmasının kalite özellikleri üzerine, Incir ve portakal albedosu ilavesinin etkisi. Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.30, no.2, 407-418.
ÇAĞLAR, ABDULLAH Et Al. "The effect of figs and orange albedo addition on the quality properties of “İncir Uyutması”, a traditional dairy dessert Geleneksel bir süt tatlısı olan incir uyutmasının kalite özellikleri üzerine, Incir ve portakal albedosu ilavesinin etkisi," Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.30, no.2, 407-418, 2020
ÇAĞLAR, ABDULLAH Et Al. "The effect of figs and orange albedo addition on the quality properties of “İncir Uyutması”, a traditional dairy dessert Geleneksel bir süt tatlısı olan incir uyutmasının kalite özellikleri üzerine, Incir ve portakal albedosu ilavesinin etkisi." Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.30, no.2, pp.407-418, 2020
ÇAĞLAR, A. Et Al. (2020) . "The effect of figs and orange albedo addition on the quality properties of “İncir Uyutması”, a traditional dairy dessert Geleneksel bir süt tatlısı olan incir uyutmasının kalite özellikleri üzerine, Incir ve portakal albedosu ilavesinin etkisi." Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences , vol.30, no.2, pp.407-418.
@article{article, author={ABDULLAH ÇAĞLAR Et Al. }, title={The effect of figs and orange albedo addition on the quality properties of “İncir Uyutması”, a traditional dairy dessert Geleneksel bir süt tatlısı olan incir uyutmasının kalite özellikleri üzerine, Incir ve portakal albedosu ilavesinin etkisi}, journal={Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences}, year=2020, pages={407-418} }