F. AKSU Et Al. , "Hipermarketlerde Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Satış Personelinin El Hijyeni Düzeyi," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.14, no.1, pp.19-25, 2017
AKSU, F. Et Al. 2017. Hipermarketlerde Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Satış Personelinin El Hijyeni Düzeyi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.14, no.1 , 19-25.
AKSU, F., SANDIKÇI ALTUNATMAZ, S., URAN, H., & DÜLGER ALTINER, D., (2017). Hipermarketlerde Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Satış Personelinin El Hijyeni Düzeyi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.14, no.1, 19-25.
AKSU, FİLİZ Et Al. "Hipermarketlerde Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Satış Personelinin El Hijyeni Düzeyi," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.14, no.1, 19-25, 2017
AKSU, FİLİZ Et Al. "Hipermarketlerde Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Satış Personelinin El Hijyeni Düzeyi." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.14, no.1, pp.19-25, 2017
AKSU, F. Et Al. (2017) . "Hipermarketlerde Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Satış Personelinin El Hijyeni Düzeyi." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.14, no.1, pp.19-25.
@article{article, author={FİLİZ AKSU Et Al. }, title={Hipermarketlerde Gıda Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Satış Personelinin El Hijyeni Düzeyi}, journal={Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2017, pages={19-25} }