G. Kumaş And B. BİLGİLİ, "Turizm İşletmelerinin Hizmet Kalitesi Algısında Temizlik ve Hijyenin Öneminin İrdelenmesi Üzerine Bir Araştırma," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.7, no.3, pp.533-557, 2023
Kumaş, G. And BİLGİLİ, B. 2023. Turizm İşletmelerinin Hizmet Kalitesi Algısında Temizlik ve Hijyenin Öneminin İrdelenmesi Üzerine Bir Araştırma. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.7, no.3 , 533-557.
Kumaş, G., & BİLGİLİ, B., (2023). Turizm İşletmelerinin Hizmet Kalitesi Algısında Temizlik ve Hijyenin Öneminin İrdelenmesi Üzerine Bir Araştırma. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.7, no.3, 533-557.
Kumaş, Gözde, And BİLSEN BİLGİLİ. "Turizm İşletmelerinin Hizmet Kalitesi Algısında Temizlik ve Hijyenin Öneminin İrdelenmesi Üzerine Bir Araştırma," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.7, no.3, 533-557, 2023
Kumaş, Gözde And BİLGİLİ, BİLSEN. "Turizm İşletmelerinin Hizmet Kalitesi Algısında Temizlik ve Hijyenin Öneminin İrdelenmesi Üzerine Bir Araştırma." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.7, no.3, pp.533-557, 2023
Kumaş, G. And BİLGİLİ, B. (2023) . "Turizm İşletmelerinin Hizmet Kalitesi Algısında Temizlik ve Hijyenin Öneminin İrdelenmesi Üzerine Bir Araştırma." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.7, no.3, pp.533-557.
@article{article, author={Gözde Kumaş And author={BİLSEN BİLGİLİ}, title={Turizm İşletmelerinin Hizmet Kalitesi Algısında Temizlik ve Hijyenin Öneminin İrdelenmesi Üzerine Bir Araştırma}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research}, year=2023, pages={533-557} }