G. E. Özer Uyar And B. Uyar, "Taze Kesilmiş Ürünlerde Biyoteknolojik Yaklaşımlar," In Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi , Ankara: Palme Yayın Dağıtım, 2021, pp.109-143.
Özer Uyar, G. E. And Uyar, B. Taze Kesilmiş Ürünlerde Biyoteknolojik Yaklaşımlar. 2021. In Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi , Palme Yayın Dağıtım, Ankara, 109-143.
Özer Uyar, G. E., & Uyar, B., (2021). Taze Kesilmiş Ürünlerde Biyoteknolojik Yaklaşımlar. Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi (pp.109-143), Ankara: Palme Yayın Dağıtım.
Özer Uyar, GÜLSÜM, And BAŞAR UYAR. "Taze Kesilmiş Ürünlerde Biyoteknolojik Yaklaşımlar." In Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi , 109-143. Ankara: Palme Yayın Dağıtım, 2021
Özer Uyar, GÜLSÜM E. And Uyar, BAŞAR. "Taze Kesilmiş Ürünlerde Biyoteknolojik Yaklaşımlar." Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi , Palme Yayın Dağıtım, 2021, pp.109-143.
Özer Uyar, G. E. And Uyar, B. (2021) "Taze Kesilmiş Ürünlerde Biyoteknolojik Yaklaşımlar", Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi . Ankara: Palme Yayın Dağıtım.
@bookchapter{bookchapter, author ={GÜLSÜM EBRU ÖZER UYAR And author ={BAŞAR UYAR}, chaptertitle={Taze Kesilmiş Ürünlerde Biyoteknolojik Yaklaşımlar}, booktitle={ Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi}, publisher={Palme Yayın Dağıtım}, city={Ankara},year={2021} }