S. Ö. ÖZKOÇ, "Glutensiz Ekmekte Düşük Kalite ve Erken Bayatlama Sorunlarının Azaltılmasında Yeni Yaklaşımlar," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
ÖZKOÇ, S. Ö. 2016. Glutensiz Ekmekte Düşük Kalite ve Erken Bayatlama Sorunlarının Azaltılmasında Yeni Yaklaşımlar. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey).
ÖZKOÇ, S. Ö., (2016). Glutensiz Ekmekte Düşük Kalite ve Erken Bayatlama Sorunlarının Azaltılmasında Yeni Yaklaşımlar . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey
ÖZKOÇ, SEMİN. "Glutensiz Ekmekte Düşük Kalite ve Erken Bayatlama Sorunlarının Azaltılmasında Yeni Yaklaşımlar," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
ÖZKOÇ, SEMİN Ö. . "Glutensiz Ekmekte Düşük Kalite ve Erken Bayatlama Sorunlarının Azaltılmasında Yeni Yaklaşımlar." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
ÖZKOÇ, S. Ö. (2016) . "Glutensiz Ekmekte Düşük Kalite ve Erken Bayatlama Sorunlarının Azaltılmasında Yeni Yaklaşımlar." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMİN ÖZGE KESKİN}, title={Glutensiz Ekmekte Düşük Kalite ve Erken Bayatlama Sorunlarının Azaltılmasında Yeni Yaklaşımlar}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}}