T. Polat Üzümcü Et Al. , "Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği,," International Journal of Agricultural and Natural Sciences (IJANS)- TABAD-TARIM BİLİMLERİ ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.10, no.2, pp.44-53, 2017
Polat Üzümcü, T. Et Al. 2017. Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği,. International Journal of Agricultural and Natural Sciences (IJANS)- TABAD-TARIM BİLİMLERİ ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.10, no.2 , 44-53.
Polat Üzümcü, T., Alyakut, Ö., & Fereli, S., (2017). Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği,. International Journal of Agricultural and Natural Sciences (IJANS)- TABAD-TARIM BİLİMLERİ ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.10, no.2, 44-53.
Polat Üzümcü, TÜLAY, Ömür Alyakut, And Simay Fereli. "Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği,," International Journal of Agricultural and Natural Sciences (IJANS)- TABAD-TARIM BİLİMLERİ ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.10, no.2, 44-53, 2017
Polat Üzümcü, TÜLAY P. Et Al. "Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği,." International Journal of Agricultural and Natural Sciences (IJANS)- TABAD-TARIM BİLİMLERİ ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.10, no.2, pp.44-53, 2017
Polat Üzümcü, T. Alyakut, Ö. And Fereli, S. (2017) . "Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği,." International Journal of Agricultural and Natural Sciences (IJANS)- TABAD-TARIM BİLİMLERİ ARAŞTIRMA DERGİSİ , vol.10, no.2, pp.44-53.
@article{article, author={TÜLAY POLAT ÜZÜMCÜ Et Al. }, title={Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği,}, journal={International Journal of Agricultural and Natural Sciences (IJANS)- TABAD-TARIM BİLİMLERİ ARAŞTIRMA DERGİSİ}, year=2017, pages={44-53} }