A. ÇAĞLAR Et Al. , "Use of Encapsulated Probiotic Bacteria in Cheese Technology," 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019) , Aydın, Turkey, pp.1642-1651, 2019
ÇAĞLAR, A. Et Al. 2019. Use of Encapsulated Probiotic Bacteria in Cheese Technology. 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019) , (Aydın, Turkey), 1642-1651.
ÇAĞLAR, A., TOMAR, O., AKARCA, G., & VATANSEVER, H., (2019). Use of Encapsulated Probiotic Bacteria in Cheese Technology . 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019) (pp.1642-1651). Aydın, Turkey
ÇAĞLAR, ABDULLAH Et Al. "Use of Encapsulated Probiotic Bacteria in Cheese Technology," 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019), Aydın, Turkey, 2019
ÇAĞLAR, ABDULLAH Et Al. "Use of Encapsulated Probiotic Bacteria in Cheese Technology." 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019) , Aydın, Turkey, pp.1642-1651, 2019
ÇAĞLAR, A. Et Al. (2019) . "Use of Encapsulated Probiotic Bacteria in Cheese Technology." 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019) , Aydın, Turkey, pp.1642-1651.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ABDULLAH ÇAĞLAR Et Al. }, title={Use of Encapsulated Probiotic Bacteria in Cheese Technology}, congress name={2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019)}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2019}, pages={1642-1651} }