H. COŞKUN And A. ÇAĞLAR, "Süt Teknolojisinde pH nın Önemi Süt ve Süt ürünlerinde Ölçülmesi," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.28, no.1, pp.161-169, 1997
COŞKUN, H. And ÇAĞLAR, A. 1997. Süt Teknolojisinde pH nın Önemi Süt ve Süt ürünlerinde Ölçülmesi. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.28, no.1 , 161-169.
COŞKUN, H., & ÇAĞLAR, A., (1997). Süt Teknolojisinde pH nın Önemi Süt ve Süt ürünlerinde Ölçülmesi. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.28, no.1, 161-169.
COŞKUN, HAYRİ, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "Süt Teknolojisinde pH nın Önemi Süt ve Süt ürünlerinde Ölçülmesi," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.28, no.1, 161-169, 1997
COŞKUN, HAYRİ And ÇAĞLAR, ABDULLAH. "Süt Teknolojisinde pH nın Önemi Süt ve Süt ürünlerinde Ölçülmesi." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.28, no.1, pp.161-169, 1997
COŞKUN, H. And ÇAĞLAR, A. (1997) . "Süt Teknolojisinde pH nın Önemi Süt ve Süt ürünlerinde Ölçülmesi." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.28, no.1, pp.161-169.
@article{article, author={HAYRİ COŞKUN And author={ABDULLAH ÇAĞLAR}, title={Süt Teknolojisinde pH nın Önemi Süt ve Süt ürünlerinde Ölçülmesi}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi}, year=1997, pages={161-169} }