A. Kahraman, "Gıda Ürünlerinde Helal ve Haramı Belirleme Yöntemi," Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi , no.1, pp.453-478, 2012
Kahraman, A. 2012. Gıda Ürünlerinde Helal ve Haramı Belirleme Yöntemi. Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi , no.1 , 453-478.
Kahraman, A., (2012). Gıda Ürünlerinde Helal ve Haramı Belirleme Yöntemi. Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi , no.1, 453-478.
Kahraman, ABDULLAH. "Gıda Ürünlerinde Helal ve Haramı Belirleme Yöntemi," Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi , no.1, 453-478, 2012
Kahraman, ABDULLAH. "Gıda Ürünlerinde Helal ve Haramı Belirleme Yöntemi." Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi , no.1, pp.453-478, 2012
Kahraman, A. (2012) . "Gıda Ürünlerinde Helal ve Haramı Belirleme Yöntemi." Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi , no.1, pp.453-478.
@article{article, author={ABDULLAH KAHRAMAN}, title={Gıda Ürünlerinde Helal ve Haramı Belirleme Yöntemi}, journal={Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi}, year=2012, pages={453-478} }