Y. ATAÇ And N. DEDE, "Balıklarda Lipit Oksidasyonunun Önlenmesinde Doğal Antioksidanların Kullanımı," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, 2020
ATAÇ, Y. And DEDE, N. 2020. Balıklarda Lipit Oksidasyonunun Önlenmesinde Doğal Antioksidanların Kullanımı. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey).
ATAÇ, Y., & DEDE, N., (2020). Balıklarda Lipit Oksidasyonunun Önlenmesinde Doğal Antioksidanların Kullanımı . Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey
ATAÇ, YASEMİN, And NUR DEDE. "Balıklarda Lipit Oksidasyonunun Önlenmesinde Doğal Antioksidanların Kullanımı," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020
ATAÇ, YASEMİN And DEDE, NUR. "Balıklarda Lipit Oksidasyonunun Önlenmesinde Doğal Antioksidanların Kullanımı." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, 2020
ATAÇ, Y. And DEDE, N. (2020) . "Balıklarda Lipit Oksidasyonunun Önlenmesinde Doğal Antioksidanların Kullanımı." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YASEMİN ATAÇ And author={NUR DEDE}, title={Balıklarda Lipit Oksidasyonunun Önlenmesinde Doğal Antioksidanların Kullanımı}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}}