A. ÇAĞLAR And S. ÇAKMAKÇI, "Karın Kaymağı Peynirinin Mikrobiyolojik Özellikleri," Süt Teknolojisi , vol.1, no.5, pp.26-32, 1997
ÇAĞLAR, A. And ÇAKMAKÇI, S. 1997. Karın Kaymağı Peynirinin Mikrobiyolojik Özellikleri. Süt Teknolojisi , vol.1, no.5 , 26-32.
ÇAĞLAR, A., & ÇAKMAKÇI, S., (1997). Karın Kaymağı Peynirinin Mikrobiyolojik Özellikleri. Süt Teknolojisi , vol.1, no.5, 26-32.
ÇAĞLAR, ABDULLAH, And SONGÜL ÇAKMAKÇI. "Karın Kaymağı Peynirinin Mikrobiyolojik Özellikleri," Süt Teknolojisi , vol.1, no.5, 26-32, 1997
ÇAĞLAR, ABDULLAH And ÇAKMAKÇI, SONGÜL. "Karın Kaymağı Peynirinin Mikrobiyolojik Özellikleri." Süt Teknolojisi , vol.1, no.5, pp.26-32, 1997
ÇAĞLAR, A. And ÇAKMAKÇI, S. (1997) . "Karın Kaymağı Peynirinin Mikrobiyolojik Özellikleri." Süt Teknolojisi , vol.1, no.5, pp.26-32.
@article{article, author={ABDULLAH ÇAĞLAR And author={SONGÜL ÇAKMAKÇI}, title={Karın Kaymağı Peynirinin Mikrobiyolojik Özellikleri}, journal={Süt Teknolojisi}, year=1997, pages={26-32} }