M. BOYRAZ And M. SANDIKCI, "Turizm Kongrelerinde Yer Alan Gastronomi Bildirilerinin Değerlendirilmesi," 2. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.231-240, 2018
BOYRAZ, M. And SANDIKCI, M. 2018. Turizm Kongrelerinde Yer Alan Gastronomi Bildirilerinin Değerlendirilmesi. 2. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 231-240.
BOYRAZ, M., & SANDIKCI, M., (2018). Turizm Kongrelerinde Yer Alan Gastronomi Bildirilerinin Değerlendirilmesi . 2. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi (pp.231-240). Nevşehir, Turkey
BOYRAZ, MEHMET, And MUSTAFA SANDIKCI. "Turizm Kongrelerinde Yer Alan Gastronomi Bildirilerinin Değerlendirilmesi," 2. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2018
BOYRAZ, MEHMET And SANDIKCI, MUSTAFA. "Turizm Kongrelerinde Yer Alan Gastronomi Bildirilerinin Değerlendirilmesi." 2. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.231-240, 2018
BOYRAZ, M. And SANDIKCI, M. (2018) . "Turizm Kongrelerinde Yer Alan Gastronomi Bildirilerinin Değerlendirilmesi." 2. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.231-240.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET BOYRAZ And author={MUSTAFA SANDIKCI}, title={Turizm Kongrelerinde Yer Alan Gastronomi Bildirilerinin Değerlendirilmesi}, congress name={2. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2018}, pages={231-240} }