H. AKSU Et Al. , "Yenilebilir film ve antimikrobiyal madde ile kaplanan balkabağı örneklerinin mikrobiyolojik kalitesi üzerine değişik ambalajlama teknikleri ile muhafazanın etkisi," TARGİD-2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, 2015
AKSU, H. Et Al. 2015. Yenilebilir film ve antimikrobiyal madde ile kaplanan balkabağı örneklerinin mikrobiyolojik kalitesi üzerine değişik ambalajlama teknikleri ile muhafazanın etkisi. TARGİD-2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey).
AKSU, H., DÜLGER ALTINER, D., & URAN, H., (2015). Yenilebilir film ve antimikrobiyal madde ile kaplanan balkabağı örneklerinin mikrobiyolojik kalitesi üzerine değişik ambalajlama teknikleri ile muhafazanın etkisi . TARGİD-2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey
AKSU, HARUN, DİLEK DÜLGER ALTINER, And HARUN URAN. "Yenilebilir film ve antimikrobiyal madde ile kaplanan balkabağı örneklerinin mikrobiyolojik kalitesi üzerine değişik ambalajlama teknikleri ile muhafazanın etkisi," TARGİD-2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015
AKSU, HARUN Et Al. "Yenilebilir film ve antimikrobiyal madde ile kaplanan balkabağı örneklerinin mikrobiyolojik kalitesi üzerine değişik ambalajlama teknikleri ile muhafazanın etkisi." TARGİD-2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, 2015
AKSU, H. DÜLGER ALTINER, D. And URAN, H. (2015) . "Yenilebilir film ve antimikrobiyal madde ile kaplanan balkabağı örneklerinin mikrobiyolojik kalitesi üzerine değişik ambalajlama teknikleri ile muhafazanın etkisi." TARGİD-2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HARUN AKSU Et Al. }, title={Yenilebilir film ve antimikrobiyal madde ile kaplanan balkabağı örneklerinin mikrobiyolojik kalitesi üzerine değişik ambalajlama teknikleri ile muhafazanın etkisi}, congress name={TARGİD-2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}}