O. TOMAR, "Antimikrobiyal Özellikli Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Gıdalarda Kaplama Maddesi Olarak Kullanımı," In Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Gelişmeler , Ankara: Platanus Publishing, 2024, pp.263-285.
TOMAR, O. Antimikrobiyal Özellikli Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Gıdalarda Kaplama Maddesi Olarak Kullanımı. 2024. In Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Gelişmeler , Platanus Publishing, Ankara, 263-285.
TOMAR, O., (2024). Antimikrobiyal Özellikli Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Gıdalarda Kaplama Maddesi Olarak Kullanımı. Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Gelişmeler (pp.263-285), Ankara: Platanus Publishing.
TOMAR, OKTAY. "Antimikrobiyal Özellikli Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Gıdalarda Kaplama Maddesi Olarak Kullanımı." In Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Gelişmeler , 263-285. Ankara: Platanus Publishing, 2024
TOMAR, OKTAY. "Antimikrobiyal Özellikli Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Gıdalarda Kaplama Maddesi Olarak Kullanımı." Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Gelişmeler , Platanus Publishing, 2024, pp.263-285.
TOMAR, O. (2024) "Antimikrobiyal Özellikli Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Gıdalarda Kaplama Maddesi Olarak Kullanımı", Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Gelişmeler . Ankara: Platanus Publishing.
@bookchapter{bookchapter, author ={OKTAY TOMAR}, chaptertitle={Antimikrobiyal Özellikli Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Gıdalarda Kaplama Maddesi Olarak Kullanımı}, booktitle={ Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Gelişmeler}, publisher={Platanus Publishing}, city={Ankara},year={2024} }