H. TÜRKOĞLU Et Al. , "Farklı Oranlarda Bitkisel Yağ Katkılı Eritme Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, no.4, pp.477-483, 2001
TÜRKOĞLU, H. Et Al. 2001. Farklı Oranlarda Bitkisel Yağ Katkılı Eritme Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, no.4 , 477-483.
TÜRKOĞLU, H., CEYLAN, Z. G., & ÇAĞLAR, A., (2001). Farklı Oranlarda Bitkisel Yağ Katkılı Eritme Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, no.4, 477-483.
TÜRKOĞLU, HÜSEYİN, ZİYA GÖKALP CEYLAN, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "Farklı Oranlarda Bitkisel Yağ Katkılı Eritme Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, no.4, 477-483, 2001
TÜRKOĞLU, HÜSEYİN Et Al. "Farklı Oranlarda Bitkisel Yağ Katkılı Eritme Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, no.4, pp.477-483, 2001
TÜRKOĞLU, H. CEYLAN, Z. G. And ÇAĞLAR, A. (2001) . "Farklı Oranlarda Bitkisel Yağ Katkılı Eritme Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, no.4, pp.477-483.
@article{article, author={HÜSEYİN TÜRKOĞLU Et Al. }, title={Farklı Oranlarda Bitkisel Yağ Katkılı Eritme Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi}, year=2001, pages={477-483} }