T. POLAT ÜZÜMCÜ And Ö. ALYAKUT, "YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİYLE ÖLÇÜLMESİ: YUVACIK ÖRNEĞİ," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.3, pp.535-549, 2022
POLAT ÜZÜMCÜ, T. And ALYAKUT, Ö. 2022. YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİYLE ÖLÇÜLMESİ: YUVACIK ÖRNEĞİ. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.3 , 535-549.
POLAT ÜZÜMCÜ, T., & ALYAKUT, Ö., (2022). YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİYLE ÖLÇÜLMESİ: YUVACIK ÖRNEĞİ. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.3, 535-549.
POLAT ÜZÜMCÜ, TÜLAY, And ÖMÜR ALYAKUT. "YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİYLE ÖLÇÜLMESİ: YUVACIK ÖRNEĞİ," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.3, 535-549, 2022
POLAT ÜZÜMCÜ, TÜLAY P. And ALYAKUT, ÖMÜR. "YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİYLE ÖLÇÜLMESİ: YUVACIK ÖRNEĞİ." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.3, pp.535-549, 2022
POLAT ÜZÜMCÜ, T. And ALYAKUT, Ö. (2022) . "YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİYLE ÖLÇÜLMESİ: YUVACIK ÖRNEĞİ." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.3, pp.535-549.
@article{article, author={TÜLAY POLAT ÜZÜMCÜ And author={ÖMÜR ALYAKUT}, title={YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİYLE ÖLÇÜLMESİ: YUVACIK ÖRNEĞİ}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research}, year=2022, pages={535-549} }