G. AKARCA Et Al. , "Çiğ Sütten Üretilen Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalite Özellikleri Üzerine Kekik ve Farklı Oranlarda Kekik Yağının Etkisi," 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.592, 2014
AKARCA, G. Et Al. 2014. Çiğ Sütten Üretilen Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalite Özellikleri Üzerine Kekik ve Farklı Oranlarda Kekik Yağının Etkisi. 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey), 592.
AKARCA, G., ÇAĞLAR, A., TOMAR, O., & KARA, R., (2014). Çiğ Sütten Üretilen Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalite Özellikleri Üzerine Kekik ve Farklı Oranlarda Kekik Yağının Etkisi . 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.592). , Turkey
AKARCA, GÖKHAN Et Al. "Çiğ Sütten Üretilen Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalite Özellikleri Üzerine Kekik ve Farklı Oranlarda Kekik Yağının Etkisi," 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2014
AKARCA, GÖKHAN Et Al. "Çiğ Sütten Üretilen Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalite Özellikleri Üzerine Kekik ve Farklı Oranlarda Kekik Yağının Etkisi." 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.592, 2014
AKARCA, G. Et Al. (2014) . "Çiğ Sütten Üretilen Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalite Özellikleri Üzerine Kekik ve Farklı Oranlarda Kekik Yağının Etkisi." 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, p.592.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖKHAN AKARCA Et Al. }, title={Çiğ Sütten Üretilen Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalite Özellikleri Üzerine Kekik ve Farklı Oranlarda Kekik Yağının Etkisi}, congress name={4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2014}, pages={592} }