A. ÇAĞLAR Et Al. , "The Use of Probiotics in Pasta Filata Cheese.," 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019) , vol.1, Ankara, Turkey, pp.1620, 2019
ÇAĞLAR, A. Et Al. 2019. The Use of Probiotics in Pasta Filata Cheese.. 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019) , (Ankara, Turkey), 1620.
ÇAĞLAR, A., AKARCA, G., TOMAR, O., & EKMEKÇİ, E., (2019). The Use of Probiotics in Pasta Filata Cheese. . 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019) (pp.1620). Ankara, Turkey
ÇAĞLAR, ABDULLAH Et Al. "The Use of Probiotics in Pasta Filata Cheese.," 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019), Ankara, Turkey, 2019
ÇAĞLAR, ABDULLAH Et Al. "The Use of Probiotics in Pasta Filata Cheese.." 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019) , Ankara, Turkey, pp.1620, 2019
ÇAĞLAR, A. Et Al. (2019) . "The Use of Probiotics in Pasta Filata Cheese.." 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019) , Ankara, Turkey, p.1620.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ABDULLAH ÇAĞLAR Et Al. }, title={The Use of Probiotics in Pasta Filata Cheese.}, congress name={2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (ICAEH 2019)}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2019}, pages={1620} }