A. ŞAHİN Et Al. , "Bir Gastronomi Turizmi Trendi Olarak Yöresel Yemek Sunumu: Karadeniz-Marmara Geçiş Kültürü Örneği," 2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism , vol.1, Sakarya, Turkey, pp.779-794, 2021
ŞAHİN, A. Et Al. 2021. Bir Gastronomi Turizmi Trendi Olarak Yöresel Yemek Sunumu: Karadeniz-Marmara Geçiş Kültürü Örneği. 2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism , (Sakarya, Turkey), 779-794.
ŞAHİN, A., AKTEPE, B., & BİLGİLİ, B., (2021). Bir Gastronomi Turizmi Trendi Olarak Yöresel Yemek Sunumu: Karadeniz-Marmara Geçiş Kültürü Örneği . 2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism (pp.779-794). Sakarya, Turkey
ŞAHİN, AYSEL, BERKER AKTEPE, And BİLSEN BİLGİLİ. "Bir Gastronomi Turizmi Trendi Olarak Yöresel Yemek Sunumu: Karadeniz-Marmara Geçiş Kültürü Örneği," 2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism, Sakarya, Turkey, 2021
ŞAHİN, AYSEL Et Al. "Bir Gastronomi Turizmi Trendi Olarak Yöresel Yemek Sunumu: Karadeniz-Marmara Geçiş Kültürü Örneği." 2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism , Sakarya, Turkey, pp.779-794, 2021
ŞAHİN, A. AKTEPE, B. And BİLGİLİ, B. (2021) . "Bir Gastronomi Turizmi Trendi Olarak Yöresel Yemek Sunumu: Karadeniz-Marmara Geçiş Kültürü Örneği." 2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism , Sakarya, Turkey, pp.779-794.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYSEL ŞAHİN Et Al. }, title={Bir Gastronomi Turizmi Trendi Olarak Yöresel Yemek Sunumu: Karadeniz-Marmara Geçiş Kültürü Örneği}, congress name={2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism}, city={Sakarya}, country={Turkey}, year={2021}, pages={779-794} }