O. TOMAR And G. AKARCA, "Farklı Bitki Ekstraktlarıyla Kaplamanın Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Etkileri," European Journal of Science and Technology , vol.15, pp.86-95, 2019
TOMAR, O. And AKARCA, G. 2019. Farklı Bitki Ekstraktlarıyla Kaplamanın Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Etkileri. European Journal of Science and Technology , vol.15 , 86-95.
TOMAR, O., & AKARCA, G., (2019). Farklı Bitki Ekstraktlarıyla Kaplamanın Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Etkileri. European Journal of Science and Technology , vol.15, 86-95.
TOMAR, OKTAY, And GÖKHAN AKARCA. "Farklı Bitki Ekstraktlarıyla Kaplamanın Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Etkileri," European Journal of Science and Technology , vol.15, 86-95, 2019
TOMAR, OKTAY And AKARCA, GÖKHAN. "Farklı Bitki Ekstraktlarıyla Kaplamanın Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Etkileri." European Journal of Science and Technology , vol.15, pp.86-95, 2019
TOMAR, O. And AKARCA, G. (2019) . "Farklı Bitki Ekstraktlarıyla Kaplamanın Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Etkileri." European Journal of Science and Technology , vol.15, pp.86-95.
@article{article, author={OKTAY TOMAR And author={GÖKHAN AKARCA}, title={Farklı Bitki Ekstraktlarıyla Kaplamanın Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Etkileri}, journal={European Journal of Science and Technology}, year=2019, pages={86-95} }