D. KAYA And N. AKDEMİR, "Coğrafi İşaretli Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri ve Menüde Yer Almasına Yönelik Tutumlar: Mutfak Şefleri Üzerine Bir Araştırma," In Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm , Florida: University of South Florida M3 Center Publishing, 2021, pp.668-675.
KAYA, D. And AKDEMİR, N. Coğrafi İşaretli Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri ve Menüde Yer Almasına Yönelik Tutumlar: Mutfak Şefleri Üzerine Bir Araştırma. 2021. In Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm , University of South Florida M3 Center Publishing, Florida, 668-675.
KAYA, D., & AKDEMİR, N., (2021). Coğrafi İşaretli Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri ve Menüde Yer Almasına Yönelik Tutumlar: Mutfak Şefleri Üzerine Bir Araştırma. Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm (pp.668-675), Florida: University of South Florida M3 Center Publishing.
KAYA, DENİZ, And NİHAN AKDEMİR. "Coğrafi İşaretli Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri ve Menüde Yer Almasına Yönelik Tutumlar: Mutfak Şefleri Üzerine Bir Araştırma." In Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm , 668-675. Florida: University of South Florida M3 Center Publishing, 2021
KAYA, DENİZ And AKDEMİR, NİHAN. "Coğrafi İşaretli Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri ve Menüde Yer Almasına Yönelik Tutumlar: Mutfak Şefleri Üzerine Bir Araştırma." Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm , University of South Florida M3 Center Publishing, 2021, pp.668-675.
KAYA, D. And AKDEMİR, N. (2021) "Coğrafi İşaretli Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri ve Menüde Yer Almasına Yönelik Tutumlar: Mutfak Şefleri Üzerine Bir Araştırma", Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm . Florida: University of South Florida M3 Center Publishing.
@bookchapter{bookchapter, author ={DENİZ KAYA And author ={NİHAN AKDEMİR}, chaptertitle={Coğrafi İşaretli Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri ve Menüde Yer Almasına Yönelik Tutumlar: Mutfak Şefleri Üzerine Bir Araştırma}, booktitle={ Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm}, publisher={University of South Florida M3 Center Publishing}, city={Florida},year={2021} }