S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "ÇAKMAKÇI S ŞENGÜL M ve ÇAĞLAR A 1995 Karın Kaymağı Peynirinin üretim Tekniği ve Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri," Gıda Teknolojisi Derneği , vol.20, no.4, pp.199-203, 1995
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 1995. ÇAKMAKÇI S ŞENGÜL M ve ÇAĞLAR A 1995 Karın Kaymağı Peynirinin üretim Tekniği ve Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri. Gıda Teknolojisi Derneği , vol.20, no.4 , 199-203.
ÇAKMAKÇI, S., ŞENGÜL, M., & ÇAĞLAR, A., (1995). ÇAKMAKÇI S ŞENGÜL M ve ÇAĞLAR A 1995 Karın Kaymağı Peynirinin üretim Tekniği ve Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri. Gıda Teknolojisi Derneği , vol.20, no.4, 199-203.
ÇAKMAKÇI, SONGÜL, MUSTAFA ŞENGÜL, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "ÇAKMAKÇI S ŞENGÜL M ve ÇAĞLAR A 1995 Karın Kaymağı Peynirinin üretim Tekniği ve Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri," Gıda Teknolojisi Derneği , vol.20, no.4, 199-203, 1995
ÇAKMAKÇI, SONGÜL Et Al. "ÇAKMAKÇI S ŞENGÜL M ve ÇAĞLAR A 1995 Karın Kaymağı Peynirinin üretim Tekniği ve Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri." Gıda Teknolojisi Derneği , vol.20, no.4, pp.199-203, 1995
ÇAKMAKÇI, S. ŞENGÜL, M. And ÇAĞLAR, A. (1995) . "ÇAKMAKÇI S ŞENGÜL M ve ÇAĞLAR A 1995 Karın Kaymağı Peynirinin üretim Tekniği ve Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri." Gıda Teknolojisi Derneği , vol.20, no.4, pp.199-203.
@article{article, author={SONGÜL ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={ÇAKMAKÇI S ŞENGÜL M ve ÇAĞLAR A 1995 Karın Kaymağı Peynirinin üretim Tekniği ve Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri}, journal={Gıda Teknolojisi Derneği}, year=1995, pages={199-203} }