S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "İnsan Beslenmesinde Yoğurdun Yeri ve Önemi," Standard Dergisi, Standard ve Ekonomi Teknik Derg , no.384, pp.29-35, 1996
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 1996. İnsan Beslenmesinde Yoğurdun Yeri ve Önemi. Standard Dergisi, Standard ve Ekonomi Teknik Derg , no.384 , 29-35.
ÇAKMAKÇI, S., ÇAĞLAR, A., & TÜRKOĞLU, H., (1996). İnsan Beslenmesinde Yoğurdun Yeri ve Önemi. Standard Dergisi, Standard ve Ekonomi Teknik Derg , no.384, 29-35.
ÇAKMAKÇI, SONGÜL, ABDULLAH ÇAĞLAR, And HÜSEYİN TÜRKOĞLU. "İnsan Beslenmesinde Yoğurdun Yeri ve Önemi," Standard Dergisi, Standard ve Ekonomi Teknik Derg , no.384, 29-35, 1996
ÇAKMAKÇI, SONGÜL Et Al. "İnsan Beslenmesinde Yoğurdun Yeri ve Önemi." Standard Dergisi, Standard ve Ekonomi Teknik Derg , no.384, pp.29-35, 1996
ÇAKMAKÇI, S. ÇAĞLAR, A. And TÜRKOĞLU, H. (1996) . "İnsan Beslenmesinde Yoğurdun Yeri ve Önemi." Standard Dergisi, Standard ve Ekonomi Teknik Derg , no.384, pp.29-35.
@article{article, author={SONGÜL ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={İnsan Beslenmesinde Yoğurdun Yeri ve Önemi}, journal={Standard Dergisi, Standard ve Ekonomi Teknik Derg}, year=1996, pages={29-35} }