A. KAVAZ YÜKSEL Et Al. , "Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari Abt Starter Kültür Kullanım Olanakları," II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Van, Turkey, pp.577, 2009
KAVAZ YÜKSEL, A. Et Al. 2009. Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari Abt Starter Kültür Kullanım Olanakları. II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , (Van, Turkey), 577.
KAVAZ YÜKSEL, A., BAKIRCI, İ., & ÇAĞLAR, A., (2009). Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari Abt Starter Kültür Kullanım Olanakları . II. Geleneksel gıdalar sempozyumu (pp.577). Van, Turkey
KAVAZ YÜKSEL, ARZU, İHSAN BAKIRCI, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari Abt Starter Kültür Kullanım Olanakları," II. Geleneksel gıdalar sempozyumu, Van, Turkey, 2009
KAVAZ YÜKSEL, ARZU K. Et Al. "Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari Abt Starter Kültür Kullanım Olanakları." II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Van, Turkey, pp.577, 2009
KAVAZ YÜKSEL, A. BAKIRCI, İ. And ÇAĞLAR, A. (2009) . "Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari Abt Starter Kültür Kullanım Olanakları." II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Van, Turkey, p.577.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ARZU KAVAZ YÜKSEL Et Al. }, title={Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari Abt Starter Kültür Kullanım Olanakları}, congress name={II. Geleneksel gıdalar sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={577} }