G. AKARCA Et Al. , "Mozzarella Peyniri Tanımı Üretim Yöntemleri ve Kalite Parametreleri," Akademik Gıda , vol.11, no.3-4, pp.91-95, 2013
AKARCA, G. Et Al. 2013. Mozzarella Peyniri Tanımı Üretim Yöntemleri ve Kalite Parametreleri. Akademik Gıda , vol.11, no.3-4 , 91-95.
AKARCA, G., ÇAĞLAR, A., & TOMAR, O., (2013). Mozzarella Peyniri Tanımı Üretim Yöntemleri ve Kalite Parametreleri. Akademik Gıda , vol.11, no.3-4, 91-95.
AKARCA, GÖKHAN, ABDULLAH ÇAĞLAR, And OKTAY TOMAR. "Mozzarella Peyniri Tanımı Üretim Yöntemleri ve Kalite Parametreleri," Akademik Gıda , vol.11, no.3-4, 91-95, 2013
AKARCA, GÖKHAN Et Al. "Mozzarella Peyniri Tanımı Üretim Yöntemleri ve Kalite Parametreleri." Akademik Gıda , vol.11, no.3-4, pp.91-95, 2013
AKARCA, G. ÇAĞLAR, A. And TOMAR, O. (2013) . "Mozzarella Peyniri Tanımı Üretim Yöntemleri ve Kalite Parametreleri." Akademik Gıda , vol.11, no.3-4, pp.91-95.
@article{article, author={GÖKHAN AKARCA Et Al. }, title={Mozzarella Peyniri Tanımı Üretim Yöntemleri ve Kalite Parametreleri}, journal={Akademik Gıda}, year=2013, pages={91-95} }