N. DEDE, "Yemeklik Mantarın Gıda Teknolojisinde Başlıca Değerlendirme Alanları," Türkiye VI. Yemeklik Mantar Kongresi. Ege Üniversitesi, Bergama Meslek Yüksekokulu. , Turkey, pp.195-203, 2000
DEDE, N. 2000. Yemeklik Mantarın Gıda Teknolojisinde Başlıca Değerlendirme Alanları. Türkiye VI. Yemeklik Mantar Kongresi. Ege Üniversitesi, Bergama Meslek Yüksekokulu. , (Turkey), 195-203.
DEDE, N., (2000). Yemeklik Mantarın Gıda Teknolojisinde Başlıca Değerlendirme Alanları . Türkiye VI. Yemeklik Mantar Kongresi. Ege Üniversitesi, Bergama Meslek Yüksekokulu. (pp.195-203). , Turkey
DEDE, NUR. "Yemeklik Mantarın Gıda Teknolojisinde Başlıca Değerlendirme Alanları," Türkiye VI. Yemeklik Mantar Kongresi. Ege Üniversitesi, Bergama Meslek Yüksekokulu., Turkey, 2000
DEDE, NUR. "Yemeklik Mantarın Gıda Teknolojisinde Başlıca Değerlendirme Alanları." Türkiye VI. Yemeklik Mantar Kongresi. Ege Üniversitesi, Bergama Meslek Yüksekokulu. , Turkey, pp.195-203, 2000
DEDE, N. (2000) . "Yemeklik Mantarın Gıda Teknolojisinde Başlıca Değerlendirme Alanları." Türkiye VI. Yemeklik Mantar Kongresi. Ege Üniversitesi, Bergama Meslek Yüksekokulu. , Turkey, pp.195-203.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NUR DEDE}, title={Yemeklik Mantarın Gıda Teknolojisinde Başlıca Değerlendirme Alanları}, congress name={Türkiye VI. Yemeklik Mantar Kongresi. Ege Üniversitesi, Bergama Meslek Yüksekokulu.}, city={}, country={Turkey}, year={2000}, pages={195-203} }