E. YURTSEVEN Et Al. , "Farklı Gelişme Dönemlerindeki Tuzluluk Koşullarının Domateste Vejetatif Gelişme ve Verime Etkisi," VII. Kültürteknik Kongresi , Turkey, pp.188-198, 1999
YURTSEVEN, E. Et Al. 1999. Farklı Gelişme Dönemlerindeki Tuzluluk Koşullarının Domateste Vejetatif Gelişme ve Verime Etkisi. VII. Kültürteknik Kongresi , (Turkey), 188-198.
YURTSEVEN, E., HALLORAN, N., DEMİR, K., KÜTÜK, A. C., & KASIM, M. U., (1999). Farklı Gelişme Dönemlerindeki Tuzluluk Koşullarının Domateste Vejetatif Gelişme ve Verime Etkisi . VII. Kültürteknik Kongresi (pp.188-198). , Turkey
YURTSEVEN, ENGİN Et Al. "Farklı Gelişme Dönemlerindeki Tuzluluk Koşullarının Domateste Vejetatif Gelişme ve Verime Etkisi," VII. Kültürteknik Kongresi, Turkey, 1999
YURTSEVEN, ENGİN Et Al. "Farklı Gelişme Dönemlerindeki Tuzluluk Koşullarının Domateste Vejetatif Gelişme ve Verime Etkisi." VII. Kültürteknik Kongresi , Turkey, pp.188-198, 1999
YURTSEVEN, E. Et Al. (1999) . "Farklı Gelişme Dönemlerindeki Tuzluluk Koşullarının Domateste Vejetatif Gelişme ve Verime Etkisi." VII. Kültürteknik Kongresi , Turkey, pp.188-198.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ENGİN YURTSEVEN Et Al. }, title={Farklı Gelişme Dönemlerindeki Tuzluluk Koşullarının Domateste Vejetatif Gelişme ve Verime Etkisi}, congress name={VII. Kültürteknik Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={1999}, pages={188-198} }