A. ÇAĞLAR Et Al. , "İçme Sütünde Oksidasyon ve Mekanizması," Süt Teknolojisi Dergisi , vol.1, no.2, pp.41-46, 1996
ÇAĞLAR, A. Et Al. 1996. İçme Sütünde Oksidasyon ve Mekanizması. Süt Teknolojisi Dergisi , vol.1, no.2 , 41-46.
ÇAĞLAR, A., CEYLAN, Z. G., TÜRKOĞLU, H., & DAYISOYLU, K. S., (1996). İçme Sütünde Oksidasyon ve Mekanizması. Süt Teknolojisi Dergisi , vol.1, no.2, 41-46.
ÇAĞLAR, ABDULLAH Et Al. "İçme Sütünde Oksidasyon ve Mekanizması," Süt Teknolojisi Dergisi , vol.1, no.2, 41-46, 1996
ÇAĞLAR, ABDULLAH Et Al. "İçme Sütünde Oksidasyon ve Mekanizması." Süt Teknolojisi Dergisi , vol.1, no.2, pp.41-46, 1996
ÇAĞLAR, A. Et Al. (1996) . "İçme Sütünde Oksidasyon ve Mekanizması." Süt Teknolojisi Dergisi , vol.1, no.2, pp.41-46.
@article{article, author={ABDULLAH ÇAĞLAR Et Al. }, title={İçme Sütünde Oksidasyon ve Mekanizması}, journal={Süt Teknolojisi Dergisi}, year=1996, pages={41-46} }