Z. ULUTAŞ Et Al. , "Kars Gravyer Peynirinin Yapılışı Duyusal Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri üzerine Bir Araştırma," Gıda Teknolojisi Derneği , vol.18, no.3, pp.197-202, 1993
ULUTAŞ, Z. Et Al. 1993. Kars Gravyer Peynirinin Yapılışı Duyusal Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri üzerine Bir Araştırma. Gıda Teknolojisi Derneği , vol.18, no.3 , 197-202.
ULUTAŞ, Z., ÇAĞLAR, A., & KURT, A., (1993). Kars Gravyer Peynirinin Yapılışı Duyusal Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri üzerine Bir Araştırma. Gıda Teknolojisi Derneği , vol.18, no.3, 197-202.
ULUTAŞ, ZAFER, ABDULLAH ÇAĞLAR, And AHMET KURT. "Kars Gravyer Peynirinin Yapılışı Duyusal Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri üzerine Bir Araştırma," Gıda Teknolojisi Derneği , vol.18, no.3, 197-202, 1993
ULUTAŞ, ZAFER Et Al. "Kars Gravyer Peynirinin Yapılışı Duyusal Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri üzerine Bir Araştırma." Gıda Teknolojisi Derneği , vol.18, no.3, pp.197-202, 1993
ULUTAŞ, Z. ÇAĞLAR, A. And KURT, A. (1993) . "Kars Gravyer Peynirinin Yapılışı Duyusal Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri üzerine Bir Araştırma." Gıda Teknolojisi Derneği , vol.18, no.3, pp.197-202.
@article{article, author={ZAFER ULUTAŞ Et Al. }, title={Kars Gravyer Peynirinin Yapılışı Duyusal Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri üzerine Bir Araştırma}, journal={Gıda Teknolojisi Derneği}, year=1993, pages={197-202} }